Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова адміністрації завершила інспекцію центрів вакцинації та пунктів щеплення

Дата: 16.08.2021 16:38
Кількість переглядів: 846

Фото без описуЛюдмила Мерзлюк перевірила діяльність всіх медичних закладів, які проводять вакцинацію населення.

 

Інспектування здійснювалося з метою підвищення якості та доступності медичних послуг шляхом  удосконалення алгоритму дій працівників пунктів щеплення  і центрів вакцинації  та оптимізації їхньої роботи.

 

На завершальному етапі перевірки голова адміністрації побувала у медичних закладах Сквирської, Фурсівської та Ставищенської громад.

 

Людмила Мерзлюк поспілкувалася з медичними працівниками, провела умовне тестування володіння ними навиками роботи у системі Helsi, почула думку громадян щодо вакцинації, визначила прогалини у дотриманні основних протиепідемічних правил та під час зустрічі дала певні поради очільникам громад.

 

–  Це була перша масштабна перевірка медичних закладів і викликана вона потребою бути не на 100, а на 200 відсотків бути  готовими до можливої чергової хвилі наступу коронавірусної інфекції, –  зазначила керівник району, підбиваючи підсумки інспектування. – Фахівцями доведено, що на сьогоднішній день єдиний відомий захист від COVID-19 – вакцинація. Загалом побаченим задоволена. Всі пункти щеплення і центри вакцинації, а вони є, фактично, у всіх громадах, за винятком Медвинської, але там населення вакцинують спеціальні мобільні медичні бригади, працюють у відповідності з вимогами. Навіть якщо були невеликі зауваження, вони, здебільшого, були виправлені у найкоротші терміни. Тобто медична система району націлена на боротьбу з коронавірусом, на створення загального імунітету населення. Тепер все залежить від того наскільки кожен громадянин цінує своє життя і здоров’я та готовий на повну потужність протидіяти вірусу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень