Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк взяла участь у сесійному засіданні Білоцерківської  районної ради

Дата: 13.08.2021 15:35
Кількість переглядів: 633

Фото без описуСьогодні, 13 серпня, голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк взяла участь у засіданні чергової  сесії Білоцерківської районної ради VIII скликання. На розгляд депутатів було винесено більше двадцяти питань.

 

Передусім  депутати  затвердили звіти Білоцерківської окружної прокуратури і Білоцерківського РУП ГУНП в Київській області щодо  стану законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території Білоцерківського району.

 

Потому перейшли до розгляду бюджетних питань. Голова адміністрації у своєму виступі наголосила на важливості прийняття рішень та дала певні роз'яснення депутатам. В результаті більшістю голосів представників депутатського корпусу було підтримано проект рішення Білоцерківської районної ради «Про внесення змін до рішення районної ради від 14.01.2021 №023-02-VІІІ «Про районний бюджет Білоцерківського району на 2021 рік».

 

У відповідності із внесеними змінами депутати прийняли залишки коштів ліквідованих районів, згідно передавальних актів та зарахували як вільні залишки, що утворилися станом  на 01 січня 2021 року. Також було затверджено розподіл витрат районного бюджету на реалізацію місцевих програм та, відповідно до листів-клопотань територіальних громад, надано їм міжбюджетні трансферти.

 

Окрім того, під час сесійного засідання затвердили програму використання коштів, передбачених у районному бюджеті на забезпечення діяльності депутатів Білоцерківської районної ради на 2021-2022 роки, погодили структуру та чисельність виконавчого апарату Білоцерківської районної ради та розглянули ряд питань, що стосуються передачі комунального майна  та  встановлення (зміну) меж населених пунктів району.

 

Також присутні у сесійній залі  розглянули депутатські звернення, погодили зміни до списків присяжних Рокитнянського та Сквирського районних судів Київської області тощо.

 

- Ми вдячні депутатам за результативну роботу, - зазначила голова адміністрації після завершення засідання та наголосила що всі структурні підрозділи РДА ретельно готувалися до цього сесійного засідання, адже прийняті рішення були надзвичайно важливими для подальшої діяльності більшості громад району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень