Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сучасні спортивні локації - у кожну громаду

Дата: 13.08.2021 13:22
Кількість переглядів: 524

Можливість займатися спортом та оздоровчими вправами на сучасному приладді та тренажерах із застосуванням розумного онлайн-тренера отримав кожен українець завдяки реалізації соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України», ініційованого Президентом України в рамках втілення у життя програми "Здорова Україна".

 

Програма  «Здорова Україна» охоплює всі вікові групи людей та має широку географію і за підтримки обласних державних адміністрацій вже починає активно втілюватися у життя.

 

Віднедавна кожна громада, визначившись із місцем розміщення спортивної локації, отримала можливість  розпочати реалізацію проєкту.

 

На сьогодні три громади району  -   Білоцерківська, Узинська  і Гребінківська  - вже мають свої спортивні локації «Активні парки», решта визначаються з місцем їх розташування та виконавцями робіт.

 

Соціальний проєкт  передбачає нові форми залучення різних груп населення, зокрема осіб з інвалідністю, до оздоровчої рухової активності у місцях масового відпочинку. До організації занять з оздоровчої рухової активності та змістовного дозвілля громадян залучатимуть фахівців у сфері фізичної культури та спорту й провідних спортсменів, а спрямовуватимуть їх діяльність координатори.

Про особливості реалізації проєкту, вимоги до координаторів та перші успіхи в діяльності активних парків йшлося під час онлайн семінару-наради, організованованого і проведеного управлінням молоді та спорту КОДА.

 

Участь у нараді взяли голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк, начальник відділу житлово-комунального господарства  та екології Михайло Пасєка і завідуюч сектором культури, молоді та спорту РДА Надія Крилевець.

 

- Ми завжди відповідально ставимося до реалізації кожної програми, а це проєкт державного масштабу, який  покликаний сприяти зміцненню здоров’я населення, тому необхідно знати всі нюанси і деталі, щоб приймати ефективні рішення під час його реалізації, - зазначила голова адміністрації по завершенні наради, детально вивчаючи звіти громад району щодо розміщення активних парків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень