Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Очільник району перевірила стан ведення ремонтних робіт на об’єктах «Великого будівництва»

Дата: 12.08.2021 10:34
Кількість переглядів: 552

Фото без описуУ Білоцерківському районі наразі майже на  60 об’єктах проводяться ремонтні роботи в рамках реалізації державних та обласних програм. З них 5  були включені у Програму Президента України «Велике будівництво».

 

Голова адміністрації Людмила Мерзлюк тримає на особистому контролі хід ремонтних робіт на цих об’єктах та періодично здійснює особисту перевірку дотримання графіку виконання договірних зобов’язань підрядниками.

 

В рамках інспектування ходу  робіт на зазначених об’єктах,  керівник району разом з головою Сквирської громади Валентитною Левицькою, працівником пдепартаменту регіонального розвитку КОДА Віктором Сиротюком  і  представниками підрядної організації, що виконує ремонтні роботи,  оглянула стан підготовки до здачі в експлуатацію стадіону «Колос» імені Почесного працівника фізичної культури та спорту України Л.Х. Шварцбурга в місті Сквира.

 

- На сьогодні все відбувається у відповідності з планом. Наразі на стадіоні йде облаштування трав’яного газону на футбольному полі та  ведуться роботи на баскетбольному і волейбольному майданчику, - висловила своє

бачення Людмила Мерзлюк та в розмові з керівництвом Сквирської громади наголосила на необхідності завершення капітального ремонту центральної спортивної арени Сквирщини у встановлені терміни.

 

Ще один важливий об’єкт, на якому здійснюється реконструкція та капітальний ремонт в рамках реалізації Програми Президента України «Велике будівництво», розташований у центрі Білоцерківської міської територіальної громади. Розуміючи всю важливість і необхідність створення сучасного центру надання адміністративних та соціальних послуг у форматі «Прозорий офіс» у Білій Центрі, керівництво держави прийняло рішення про спрямування необхідних коштів на реконструкцію нежитлової будівлі у центрі міста. Після проведення всіх необхідних будівельно-конструкторських робіт  до послуг громадян буде надано сучасний ЦНАП.

 

Голова Білоцерківської районної державної адміністрації зустрілася з представниками підрядної організації та оглянула хід реконструкції приміщення. Під час спілкування з будівельниками Людмила Мерзлюк звернула увагу щодо обов’язковості якісного і своєчасного здійснення ремонтних робіт та наголосила на тому, що районна влада тримає на контролі ефективність використання державних коштів і дотримання договірних зобов’язань виконавцем.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень