Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В пріоритеті - підтримка та розвиток сімейних форм виховання

Дата: 11.08.2021 15:21
Кількість переглядів: 1004

Фото без описуОдним із найважливіших завдань служби у справах дітей та сім`ї є забезпечення виключно сімейних форм виховання для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

 

З метою удосконалення цього напрямку роботи  службою у справах дітей та сім'ї Київської обласної державної адміністрації було проведено онлайн-нараду з начальниками та працівниками служб району, під час якої розглянули особливості провадження діяльності з усиновлення дітей та постановки на облік кандидатів в усиновлювачі.

 

Участь у нараді від Білоцерківської районної державної адміністрації взяли начальник служби у справах дітей та сім`ї Оксана Михайлюк та головний спеціаліст відділу усиновлення та сімейних форм виховання служби Альона  Бальоха.

 

Під час наради обговорено робочі питання щодо дотримання Порядку провадження діяльності з усиновлення затвердженого ПКМУ від 08.10.2008 року №905. Також керівництво служби у справах дітей та сім'ї КОДА надало консультативну допомогу у вирішенні проблемних питань, які виникають під час процедури усиновлення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень