Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Управління соціального захисту населення інформує: деякі питання соціальної підтримки багатодітних малозабезпечених сімей

Дата: 11.08.2021 12:21
Кількість переглядів: 791

Фото без описуВідповідно до постанови КМУ №803  від 04.08.2021р.  “Деякі питання соціальної підтримки багатодітних малозабезпечених сімей”,  з  метою підтримки багатодітних малозабезпечених сімей Кабінет Міністрів України   у 2021 році  запроваджено виплату одноразової грошової допомоги на дітей з багатодітних малозабезпечених сімей для підготовки до навчального року у сумі 2 000 гривень на кожну дитину.

 

Буде  затверджено  Порядок виплати одноразової грошової допомоги на дітей з багатодітних малозабезпечених сімей для підготовки до навчального року,  який  визначить  механізм  даної виплати.     

 

Витрати на виплату одноразової грошової допомоги відшкодовуються за рахунок коштів державного бюджету.

 

Одноразова грошова допомога призначається на кожну дитину з багатодітної малозабезпеченої сім’ї, яка станом на 1 серпня 2021 р. має вік 6-18 років (включно) та виплачується  у розмірі 2 000 гривень на кожну дитину.

 

Станом на  01.08.2021р.   на обліку в управлінні соціального захисту населення  Білоцерківської РДА перебіває 265 сімей з числа багатодітних, в яких виховується троє і більше дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень