Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова адміністрації продовжує перевірку центрів вакцинації та пунктів щеплень

Дата: 06.08.2021 15:48
Кількість переглядів: 1263

Фото без описуВ рамках інспектування закладів охорони здоров’я, які проводять вакцинацію населення від коронавірусної інфекції, голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк здійснила робочі поїздки до Володарської та Тетіївської територіальних громад.

 

Керівник району зустрілася з очільниками громад, обговорила з ними стан вакцинації населення і методи покращення роботи центрів вакцинації та пунктів щеплення.

 

Зокрема, у Тетієві голова адміністрації мала певні зауваження до роботи медичних закладів, проте недоліки вдалося виправити у короткі терміни, що допомогло налагодити ще більш результативну роботу медиків.

 

Також у Тетіївській територіальній громаді Людмила Мерзлюк перевірила хід ремонтних робіт у комунальному закладі «Тетіївський освітній центр – опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ст. №3» та приймального відділення КНП «Тетіївська районна лікарня».

 

- Капітальні ремонти на цих двох об’єктах вдалося розпочати завдяки включенню їх до Програми Президента України «Велике будівництво». Це значна допомога громадам з боку держави. Проте і громади повинні проявляти ініціативу щоб всі роботи з утеплення, реконструкції та модернізації були завершені вчасно, - наголосила керівник району та зазначила що й надалі триматиме на контролі питання якнайшвидшої та якісної здачі в експлуатацію вказаних об’єктів і стан проходження вакцинації населення в усіх населених пунктах району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень