Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Питання номер один – вакцинація населення

Дата: 05.08.2021 17:00
Кількість переглядів: 686

Фото без описуГолова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк продовжує інспекцію центрів масової вакцинації та пунктів щеплення, які діють на Білоцерківщині.

 

5 серпня очільник району здійснила робочу поїздку в Гребінківську та Ковалівську територіальні громади, під час яких оглянула об’єкти соціальної інфраструктури, поспілкувалася з лідерами та активом громад та перевірила  роботу пунктів щеплення, які діють в амбулаторіях.

– Сьогодні питання номер один – вакцинація населення. Ця тема є надзвичайно актуальною, оскільки прогнози експертів щодо наступної хвилі наступу коронавірусу дуже невтішні, – зазначила керівник району  у спілкуванні з медичними працівниками  Гребінківської амбулаторії загальної практики сімейної медицини та наголосила, що потрібно посилити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення, оскільки зволікання можуть призвести до трагічних наслідків.

Людмила Мерзлюк ознайомилася з режимом функціонування медичного закладу, поспілкувалася з сімейними лікарями та відвідувачами амбулаторії, визначилася з проблемними питаннями, які стоять на заваді вакцинаційної кампанії.

Також разом з головою Гребінківської громади Романом Засухою голова адміністрації оглянула спортивну зону, зведену в рамках реалізації соціального проекту  Активні парки — локації здорової України, започаткованого Президентом України, та поспілкувалася з активістами громади, які з радістю зустріли нові сучасні локації, де вже сьогодні відпочивають їхні діти.

Окрім того Людмила Мерзлюк відвідала центр надання адміністративних послуг, що віднедавна функціонує в смт Гребінки, поспілкувалася з працівниками та відвідувачами центру, перевірила умови роботи та питання співпраці з Білоцерківськими відділенням головного управління Пенсійного фонду України в Київській області та управлінням соціального захисту населення Білоцерківської райдержадміністрації.

У Ковалівській громаді керівник району проінспектувала роботу пункту щеплення, що діє при амбулаторії загальної практики сімейної медицини, та зазначила, що вміло організована робота дала можливість провакцинувати від СOVID-19 значне число жителів громади, проте медичні працівники не зупиняються на досягнутому і співпрацюють з мобільними бригадами, які проводять організовану вакцинацію в інших населених пунктах.

Людмила Мерзлюк висловила вдячність і працівникам амбулаторій, і очільникам громад за проведену роботу та наголосила на важливості профілактичних заходів у протидії поширенню коронавірусної інфекції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень