Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк: Вакцинація – єдиний спосіб захистити себе і своїх рідних

Дата: 03.08.2021 09:19
Кількість переглядів: 487

Фото без описуГолова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк провела нараду з керівниками структурних підрозділів РДА та очільників установ і закладів району.

 

Одним із ключових питань порядку денного, що були розглянуті на нараді, став аналіз ситуації з протидії поширенню коронавірусної інфекції та перебігу процесу вакцинації як ефективного захисту від COVID-19.

 

- Необхідно усвідомити кожному, що на сьогодні вакцинація – єдиний спосіб захистити себе і своїх рідних від ускладнень, спричинених коронавірусною інфекцією, - зазначила під час наради голова адміністрації та наголосила на тому, що наразі у кожного жителя України є можливість отримати одну з трьох видів вакцин - Comirnaty/Pfizer-BioNTech, CoronaVac/Sinovac Biotech та Moderna. Всі ці препарати визнані ВООЗ і за висновками фахівців допоможуть уникнути тяжких форм коронавірусу.

 

Керівника району підтримав директор КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Маловільшанської сільської ради» Іван Ровенко, який доповів, що, на жаль, минулого тижня вперше за майже два місяці знову було зафіксовано випадки ураження коронавірусною інфекцією серед жителів Білоцерківського району. Це підтверджує невтішні прогнози щодо високої ймовірності появи вже у вересні поточного року чергової хвилі COVID-19 зі швидким поширенням  нової, мутованої форми вірусу, здатного швидко вражати  організм людини.   Врятувати ситуацію зможе лише інтенсивна вакцинація населення, проведена до початку масового захворювання населення в регіоні.

 

Учасники наради обговорили стан проведення щеплення проти коронавірусу в розрізі окремих громад та провідних організацій району і визначилися з подальшими діями у випадку погіршення епідеміологічної ситуації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень