Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Керівництво району висловило вдячність засновникам прийомних сімей

Дата: 30.07.2021 11:58
Кількість переглядів: 553

Фото без описуВ.о. голови Білоцерківської районної державної адміністрації Олександр Горовенко провів засідання комісії з питань захисту прав дитини при Білоцерківській райдержадміністрації, на якому розглянули ряд питань, що стосувалися влаштування до родин неповнолітніх, та прийняли рішення по припинення функціонування кількох прийомних сімей.

 

Сімейні форми виховання відіграють важливу роль у становленні кожної дитини, а надто якщо ця дитина змалечку зазнала ударів долі та опинилася у складних життєвих обставинах. Саме тоді важливо підтримати неповнолітнього та дати йому можливість жити у родині, де він буде оточений увагою та любов’ю.

 

На цьому наголосив під час засідання комісії в.о. голови Білоцерківської районної державної адміністрації Олександр Горовенко і зазначив, що позитивним є той факт, що  на Білоцерківщині функціонують дитячі будинки сімейного типу та прийомні сім’ї, які є прикладом для інших. Зокрема, це родини Ірини Миколаївни та Миколи Миколайовича Куделів та Віри Миколаївни і Олександра Володимировича Дубовиків, які багато років свого життя присвятили вихованню дітей, а після досягнення повноліття прийомними дітьми вирішили припинити функціонування заснованої ними прийомної сім’ї, про що і повідомили Білоцерківську районну державну адміністрацію.

 

На засіданні комісії з питань захисту прав дитини задовільнили звернення цих родин та вручили подяки Білоцерківської районної державної адміністрації, висловивши сподівання на подальшу плідну співпрацю у напрямку виховання підростаючого покоління та передачі досвіду  іншим батькам, які висловлять бажання створити прийомну сім’ю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень