Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Білоцерківщині урочисто провели спортсменів на Олімпійські Ігри

Дата: 28.07.2021 10:12
Кількість переглядів: 565

 

Фото без описуЦьогоріч на літніх Олімпійських Іграх в Токіо Україну будуть представляти два наших земляки – білоцерківці Назар Коваленко та Іван Лосев. Напередодні їхнього відльоту на змагання у середмісті Білої Церкви відбулися урочисті проводи олімпійців за участі керівників Білоцерківського району – в.о. голови Білоцерківської районної державної адміністрації Олександра Горовенка та голова Білоцерківської районної ради Василя Зеленського, секретаря Білоцерківської міської ради Дмитра Киришуна, депутатів Білоцерківської міської ради, тренерського колективу та представників спортивної спільноти Білоцерківщини.

 

 

- Ми надзвичайні горді з того, що жителі Білоцерківщини представлятимуть нашу державу на літніх Олімпійський іграх в Токіо. Від імені всіх жителів району щиро зичимо їм успішного виступу і віримо у перемогу, - зазначив Олександр Горовенко під час урочистостей та закликав всіх активно вболівати за наших спортсменів.

 

Принагідно нагадаємо, що учасниками  команди українців на нинішніх Олімпійських іграх у Токіо 2021 року є Назар Коваленко - переможець командних Кубків світу і Європи зі спортивної ходьби та Всесвітньої універсіади, рекордсмен України, учасник Олімпійських Ігор у Лондоні-2012 та Ріо-де-Жанейро-2016 та Іван Лосев - багаторазовий чемпіон та призер чемпіонатів України в дисциплінах ходьби. Срібний призер Універсіади в командній першості з ходьби на 20 км Переможець та бронзовий призер Кубків Європи з ходьби в командній першості на дистанції 20 км.

 

Повболівати за наших земляків зможе кожен під час перегляду змагань  на телеканалах UA:Перший або Євроспорт 5 серпня 2021 року о 10:30 за київським часом.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень