Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Як отримати онлайн картку платника податків на дитину?

Дата: 22.07.2021 16:20
Кількість переглядів: 1110

Фото без описуБілоцерківська ДПІ ГУ ДПС у Київській області повідомляє, що на сьогодні реалізована можливість зареєструвати дитину в Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків (далі – Державний реєстр), засобами Електронного кабінету.

Для цього, один із батьків може подати в електронному вигляді заяву для реєстрації в Державному реєстрі дітей.

У приватній частині Електронного кабінету в режимі «ЕК для громадян» формується заява за формою № 1ДР (Облікова картка фізичної особи – платника податків (1ДР)) з використанням кваліфікованого електронного підпису.

До заяви необхідно додати:

  • скановану копію свідоцтва про народження дитини;
  • скановану копію документа, що посвідчує особу одного із батьків
  • документ про реєстрацію місця проживання/перебування якщо в документах, що посвідчують особу, відсутня інформація про реєстрацію місця проживання/перебування особи або така інформація внесена до безконтактного електронного носія, який імплантовано у зазначені документи.

При поданні заяви за формою № 1ДР засобами Електронного кабінету обирається податковий орган, де один із батьків бажає отримати Картку платника податків.

Звертаємо увагу, що отримання Картки платника податків здійснюється в ЦОП податкової служби з пред’явленням: свідоцтва про народження дитини та документа, що посвідчує особу одного із батьків (якщо в документах, що посвідчують особу, відсутня інформація про реєстрацію місця проживання/перебування особи або така інформація внесена до безконтактного електронного носія, який імплантовано у зазначені документи, необхідно додати документ про реєстрацію місця проживання/перебування).

Білоцерківська ДПІ

ГУ ДПС у Київській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень