Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова Білоцерківської райдержадміністрації Людмила Мерзлюк здійснила робочу поїздку у Тетіївську громаду

Дата: 22.07.2021 14:07
Кількість переглядів: 694

В рамках інспектування ходу ремонтних робіт на об’єктах соціального та культурно-освітнього призначення голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк відвідала Тетіївську міську об’єднану територіальну громаду.

 

У полі уваги керівника району були дві установи - КНП «Тетіївська районна лікарня» та КЗ «Тетіївський освітній центр – опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступеня №3». Обидва заклади були включені до переліку обєктів, ремонтні роботи в яких проходять завдяки включенню до обласної Програми будівництва, реконструкції та ремонту об’єктів інфраструктури Київської області на 2021 рік.

 

Людмила Мерзлюк разом з начальником відділу житлово-комунального господарства та екології райдержадміністрації Михайлом Пасєкою оглянула  приймальне відділення КНП «Тетіївська районна лікарня», в якому вже майже завершено всі ремонтні роботи і наразі здійснюється встановлення новітнього обладнання, та поспілкувалася з медичними працівниками.

 

Голова адміністрації наголосила, що модернізацію приймального відділення необхідно завершити якнайшвидше і здати в експлуатацію, оскільки  це те місце, куди пацієнта доставляє швидка у першу чергу, і від того, наскільки якісну екстрену допомогу буде йому надано, залежить здоров’я та життя людини.

 

Також під час поїздки Людмила Мерзлюк разом із заступником Тетіївського міського голови Надією Дячук відвідала КЗ «Тетіївський освітній центр – опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступеня №3», де в рамках реалізації державної програми енергозбереження та енергоефективності здійснюються роботи з утеплення фасаду та заміни вікон. 

 

- До початку навчального року всі ремонтні роботи мають бути завершені, - зазначила голова адміністрації під час розмови з Надією Дячук. – І першого вересня вже оновлена школа повинна зустрічати учнів.  Часу ще вдосталь і підрядники повинні працювати у відповідності зі встановленими термінами.

 

На завершення візиту Людмила Мерзлюк обговорила із заступником міського голови проблемні питання, які потребують вирішення для подальшого успішного розвитку громади або сприятимуть збереженню життя та здоров’я людей – зокрема, доручення до загальнодержавної кампанії з вакцинації проти коронавірусної інфекції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень