Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підсумкова нарада фінансово-економічного управління ГУ Пенсійного фонду України в Київській області за участі голови Білоцерківської райдержадміністрації Людмили Мерлюк

Дата: 16.07.2021 18:08
Кількість переглядів: 729

Фото без описуСьогодні, 16 липня, відбулася підсумкова нарада фінансово-економічного управління ГУ Пенсійного фонду України в Київській області за участі голови Білоцерківської районної державної адміністрації Людмили Мерзлюк, першого заступника начальника управління Білоцерківського об’єднання управління Пенсійного фонду України Київської області Віолети Мелашенко, представників Білоцерківського ДПІ ГУ ДПС у Київській області, фінансовго управління Білоцерківської райдержадміністрації та органів місцевого самоврядування.

Розпочала доповідь Віолета Мелашенко, подякувала всім присутнім за співпрацю, особливо Людмилі Мерзлюк, яка сприяла створення робочої групи «Урожай 2021» в Білоцерківському районі. За її допомогою управління разом з представниками ДПС проводять заходи щодо залучення до декларування доходів та сплати податків громадян, які самостійно обробляють власні земельні ділянки площами  понад  2 га та реалізують сільгосппродукцію.

Керівники усіх відділів підготували короткі звіти про роботу та про виконання планів. Також відмітили роботу своїх кращих спеціалістів та розповіли про нестачу кадрів. 

Голова Білоцерківської райдержадміністрації Людмила Мерзлюк привітала присутніх з професійним святом – Днем бухгалтера, подякувала за їх плідну, віддану роботу.

Також відзначила роботу податківців, та наголосила що завдяки робочій групі «Урожай 2021» наповнюється бюджет району на 2022 рік. Подякувала працівникам пенсійного фонду та органам місцевого самоврядування за співпрацю.

- Лише разом ми подолаємо кризу, підвищимо соціальний рівень життя населення -, зауважила Людмила Мерзлюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень