Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася робоча нарада з питань прискорення темпів вакцинації

Дата: 14.07.2021 16:50
Кількість переглядів: 905

Фото без описуСьогодні, 14 липня, відбулася робоча нарада, головним питанням якої було прискорення темпів вакцинації проти коронавірусної хвороби. Участь у нараді взяли: заступник голови Київської обласної державної адміністрації Тетяна Щербак, директор департаменту охорони здоров'я Київської обласної державної адміністрації Олена Єфіменко, голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк, голови міських, сільських та селищних рад територіальних громад, що входять до складу Білоцерківського району.

- Ми несемо відповідальність за кількість хворих, темпи проходження вакцинації від COVID-19. Ви як керівники громад, як уособлення держави перед людьми, які обрали вас, повинні власним прикладом показати шлях подолання цієї хвороби -, звернулася Тетяна Щербак до голів територіальних громад. Також заступник голови КОДА наголосила, що на темп росту захворюваності впливають різні фактори і, відповідно, наслідки можуть бути різними.

Було зазначено, що у всьому світі проходить колективна імунізація, і з цього процесу нам українцям,  потрібно брати приклад. 

Найближчим часом в пунктах вакцинації з’явиться вакцина на вибір: PFIZER, Moderna, CoronaVac. Кожен зможе самостійно визначити чим щепитися від коронавірусної інфекції.

Проаналізувавши інформацію з вакцинації у Білоцерківському районі, Олена Єфіменко зазначила, що вакцину від COVID-19 отримало трішки більше 10% жителів району, а для формування загального імунітету потрібно провакцинувати мінімум 70% населення, а це понад 250 тис. осіб.

На завершення наради всі присутні змогли задати запитання Тетяні Щербак та Олені Єфименко та отримати вичерпну відповідь.

Голова Білоцерківської райдержадміністрації Людмила Мерзлюк у підсумок наради розповіла про власний досвід вакцинації та закликала всіх долучитися до щеплення проти COVID-19 і зупинити хворобу спільними зусиллями.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень