Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Забезпечення доступності та усунення бар'єрів – вимога сьогодення

Дата: 05.07.2021 15:31
Кількість переглядів: 352

Фото без описуПрацівники Білоцерківської районної державної державної адміністрації на чолі з головою Людмилою Мерзлюк та представники органів місцевого самоврядування району, відповідальні за організацію виборчого процесу і забезпечення належних умов роботи виборчих комісій, взяли участь у робочій онлайн-нараді, організованій ЦВК. Нарада проходила у режимі відеоконференції і стосувалася забезпечення рівних виборчих прав громадян України. 

Як зазначили під час наради представники ЦВК, одним із стратегічних напрямів комісії є інклюзивність, зокрема, забезпечення доступності виборів та усунення перешкод і бар’єрів на шляху реалізації виборчих прав громадян.

З огляду на це, основні питання порядку денного  зібрання були спрямовані на обговорення законодавчих вимог до приміщень виборчих комісій та приміщень для голосування, їх доступність, а також шляхи і перспективи покращення безбар’єрності виборчого процесу.

Оскільки відеоконференція проходила в режимі відкритого діалогу, всі учасники наради мали змогу задати питання та отримати на них вичерпні відповіді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень