Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Велике  будівництво»: у Мінрегіоні підбили підсумки  півріччя-2021 виконання Програми Президента 

Дата: 05.07.2021 14:01
Кількість переглядів: 403

Заклади медицини, школи та дитячі садочки, які реалізуються у межах Програми Президента «Велике будівництво» у регіонах України, мають найвищий відсоток будівельної готовності. Про це повідомив Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов під час селекторної наради з представниками обласних державних адміністрацій.

«Підбиваємо підсумки реалізації Програми Президента «Велике будівництво» за перше півріччя цього року. Наразі загальна будівельна готовність об’єктів складає близько 50%. А Кіровоградська, Дніпропетровська та Сумська області навіть встигли реалізувати план з побудови амбулаторій. Проте є області, які рухаються повільно. Дуже прошу пришвидшитись. Можливості для цього є у кожному регіоні», – підкреслив Міністр Олексій Чернишов.

Відтак, очільник Мінрегіону назвав лідерів з будівельної готовності об’єктів «Велбуду» – це Дніпропетровська, Вінницька та Донецька області. Також позитивна динаміка спостерігається у Київській, Луганській та Житомирській областях.

Нагадаємо, раніше очільник Мінрегіону Олексій Чернишов зазначив, що у 2021 році до Програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» включено 500 об’єктів соціальної інфраструктури.

Повідомляє Міністерство розвитку громад та територій України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень