Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Білоцерківщина привітала правоохоронців з професійним святом

Дата: 05.07.2021 12:45
Кількість переглядів: 390

Фото без описуВже шостий рік поспіль 4 липня у нашій державі відзначається День Національної поліції України – професійне свято тих, хто присвятив своє життя протидії злочинності, підтриманні публічної безпеки і правопорядку. З нагоди свята у середмісті Білої Церкви відбулися урочистості, де вшанували поліцейських Білоцерківщини.
 

Участь у святковому зібранні взяли керівники району – голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк та голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський, голови громад, очільники силових та контролюючих структур Білоцерківщини, представники громадськості району.
 

Розпочалися урочистості  з виступу начальника Білоцерківського районного управління поліції ГУ Національної поліції України в Київській області Михайла Пелеха, який подякував особовому складу управління за  добросовісну службу, ефективну роботу, віддане виконання  службових обов'язків із  забезпечення публічного порядку та безпеки жителів нашого регіону. 
 

Хвилиною мовчання поліцейські Білоцерківщини вшанували пам'ять колег, які загинули під час виконання завдань та висловили сподівання, що їхня самовідданна служба і надалі буде знаходити розуміння та підтримку у суспільстві.
 

На вагомій ролі працівників поліції у забезпеченні охорони життя та спокою громадян, законності та правопорядку в районі  наголосили у своїх виступах голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк та голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський. 
 

Людмила Володимирівна побажала всім представникам поліції  безпечної служби, міцного здоров'я та родинного затишку як важливого джерела натхнення під час несення такої нелегкої, але надзвичайно відповідальної служби.
- Від імені всіх жителів Білоцерківського району  щиро дякую вам, шановні  працівники поліції, за ваш професіоналізм, за врятовані людські життя, за самовіддану службу без свят і вихідних! – підкреслила голова адміністрації.

 

За сумлінне виконання службових обов'язків, ініціативу, наполегливість у роботі, високий професіоналізм та з нагоди відзначення 6-ї річниці Національної поліції  керівники району нагородили кращих поліцейських  Білоцерківського районного управління поліції ГУ Національної поліції України в Київській області почесними грамотами Білоцерківської районної державної адміністрації та Білоцерківської районної ради. 
 

Також  правоохоронцям Білоцерківщини були вручені відзнаки Головного Управління  Національної поліції України в Київській області та грамоти і подяки від громад району.
Завершилися урочистості мистецьким дарунком – концертом артистів  Київського академічного обласного музично-драматичного театру  ім.П.Саксаганського


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень