Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк: «Ми несемо відповідальність за належне забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення»

Дата: 02.07.2021 15:44
Кількість переглядів: 580

Фото без описуСьогодні, 2 липня, з робочим візитом провідний виш Білоцерківщини -  Білоцерківськівський національний аграрний університет відвідала голова Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів і захисту споживачів Владислава Магалецька.

Очільник Держпродспоживслужби України ознайомилася з історією закладу, поспілкувалася з викладачами та студентами університету та обговорила нагальні проблеми сьогодення з ректором БНАУ Оленою Шуст, головою Білоцерківської районної державної адміністрації Людмилою Мерзлюк та секретарем Білоцерківської міської ради Дмитром Киришуном. 

Як зазначила керівник району під час зустрічі, візит такого рівня – знакова подія для Білоцерківщини,  оскільки існує чимало проблемних питань для вирішення яких потрібні фахова допомога та консультації Держапродспоживслужби України.

- Сьогодні ми об’єдналися у спільному прагненні удосконалити систему, яка гарантує  захищеність життєво важливих інтересів людини і громадянина, своєчасне виявлення, запобігання і нейтралізацію реальних та потенційних загроз, - зазначила Людмила Мерзлюк. -  І влада району, і працівники Держпродспоживслужби, і викладачі університету, які готують майбутніх спеціалістів у галузі ветеринарної медицини, безпеки та захисту рослин, виготовлення та переробки якісних харчових продуктів, - всі ми несемо відповідальність за належне забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення. Тому сподіваюся на нашу результативну і ефективну співпрацю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень