Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Керівники району привітали податківців Білоцерківщини з професійним святом

Дата: 02.07.2021 11:45
Кількість переглядів: 551

Фото без опису25 червня 2020 року Президент України Володимир Зеленський своїм Указом встановив в Україні професійне свято - День податківця України, яке відзначатимуть щороку 2 липня.

Сьогодні з нагоди свята у приміщенні Білоцерківської державної податкової інспекції  ГУ ДПС у Київській області відбулися урочистості, участь в яких взяли голова Білоцерківської районної державної адміністрації  Людмила Мерзлюк та голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський.

Керівники району   привітали податківців Білоцерківщини  з професійним святом та побажали їм успіхів під час виконання складних завдань, поставлених перед ними державою.

За сумлінну та наполегливу працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обовязків, вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток Білоцерківського району кращі працівники  Білоцерківських відділів  ГУ ДПС у Київській області були нагороджені  грамотами  Білоцерківської районної державної адміністрації та  Білоцерківської районної ради.

Фото без опису Щодня ви виконуєте надважливе завдання – наповнюєте державну скарбницю. Завдяки вашій роботі наповнюються бюджети усіх рівнів. Саме від вашої роботи значною мірою залежить добробут наших громадян та економічна міць держави. Впевнена, що команда білоцерківських податківців подолає усі труднощі та з гідністю прийме виклики сьогодення, – наголосила голова Білоцерківської райдержадміністрації Людмила Мерзлюк, звертаючись з вітальним словом до працівників податкової служби. – У цей святковий день зичу  вам натхнення та творчої енергії. І найголовніше -  міцного здоров’я вам та членам ваших родин.

Також Людмила Мерзлюк зазначила, що як ніхто розуміє, як нелегко бути податківцем. Адже сама не один рік працювала у цій сфері та відчула на собі усі особливості цієї роботи. Відтак, побажала присутнім завжди бути на висоті та з честю нести звання «податківець».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень