Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голові Білоцерківської райдержадміністрації вручено подяку за особистий вклад у розвиток олімпійського руху на Київщині

Дата: 01.07.2021 14:27
Кількість переглядів: 455

Фото без описуСьогодні у приміщенні Білоцерківської районної державної адміністрації відбулася приємна подія – голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк отримала подяку відділення Національного олімпійського комітету України в Київській області за підтримку та популяризацію спорту і  особистий вклад у розвиток олімпійського руху на Київщині. 

Вручив подяку керівнику району засновник та член правління ГО «Білоцерківська організація спорту» Олексій Копишинський, який наголосив на важливості того, що всі заходи, які проводить відділення Національного олімпійського комітету в Київській області з популяризації Олімпійського руху, знаходять відклик та підтримку не тільки у керівництва, а й у мешканців району. Учні та студенти всіх навчальних закладів Білоцерківщини є постійними учасниками таких заходів.

Плідна співпраця між відділенням Національного олімпійського комітету України та Білоцерківською районною державною адміністрацією доводять, що всі зусилля, які були направлені на популяризацію спорту та здорового способу життя, не минули марно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень