Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання голови Білоцерківської районної державної адміністрації Людмили Мерзлюк з Днем архітектури України

Дата: 01.07.2021 08:43
Кількість переглядів: 462

Фото без описуШановні архітектори Білоцерківщини!

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята  – Дня архітектури України.

Докорінні зміни, які переживає нині український народ, стосуються і містобудівної сфери. В умовах динамічного розвитку, зростання економіки, впровадження нових інфраструктурних проектів архітектура стає сферою діяльності, в якій народжуються найсміливіші ідеї, що змінюють обличчя нашої держави. Сучасність вимагає від архітекторів втілення нових підходів до вирішення традиційних містобудівних завдань.

Разом з тим, архітектура має велику мистецьку силу, її вплив ми відчуваємо на собі скрізь і завжди. Саме від працівників галузі залежить сучасний вигляд нашого рідного краю.

Професія архітектора є надзвичайно відповідальною, але й не менш творчою, що дає вам можливість сповна реалізовувати власні бачення та підходи до професійної діяльності.

Переконана, що ваш високий професіоналізм, самовідданість і творча праця сприятимуть створенню нових архітектурних шедеврів. Нехай усі ваші творчі доробки будуть радувати не одне покоління наших з вами нащадків.

У день професійного свята зичу всім працівникам галузі міцного здоров’я, родинної злагоди, творчого натхнення, нових досягнень у справі розбудови рідної Білоцерківщини, формування та збереження історичних надбань.

З повагою голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень