Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова адміністрації взяла участь у засіданні комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 29.06.2021 09:22
Кількість переглядів: 507

Фото без описуДнями відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при Білоцерківській райдержадміністрації.  Участь у роботі комісії взяли голова Білоцерківської  районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк та заступник голови адміністрації Володимир Толочко. 

На засіданні було розглянуто питання щодо влаштування  дітей, позбавлених батьківського піклування  до прийомної родини і до дитячого будинку сімейного типу та про виведення осіб з числа дітей, позбавлених батьківського піклування, з прийомних сімей. 

Попередньо питання були детально вивчені працівниками служби у справах дітей райдержадміністрації та обговорені під час засідання  членами комісії і запрошеними. 

За результатами обговорення комісією прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.

Окрім того члени комісії  розглянули питання щодо припинення функціонування прийомної сім’ї Пірожкової Г.М. у зв’язку з досягненням прийомною матір’ю пенсійного віку.

Голова адміністрації Людмила Мерзлюк  щиро подякувала прийомній матері Галині Михайлівні Пірожковій за родинне тепло, любов та турботу, які вона дарувала дітям протягом всіх років існування прийомної сім’ї.

Також, Людмила Володимирівна звернулася зі словами вдячності до  присутніх на засіданні комісії прийомних батьків та батьків-вихователів, висловила слова поваги за їхній непростий вибір, пообіцяла підтримку у вирішенні нагальних питань та наголосила, що кожна дитина має рости в гідних умовах, відчувати увагу та турботу про себе, тому за будь-яких обставин інтереси та права дітей мають стояти на першому місці.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень