Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нашій Конституції – 25!

Дата: 25.06.2021 14:32
Кількість переглядів: 500

Фото без описуЦьогоріч ми відзначаємо 25-річчя Основного Закону України. Закону, який визнано одним із найдосконаліших у світі. Закону, який гарантує нам права та свободи. Закону, що наблизив Україну  до країн з розвинутою демократією та закріпив незалежність нашої держави.

 

З нагоди відзначення важливого державного свята у кожній громаді, у кожному населеному пункті району - від найбільшого міста до найменшого села - було організовано низку заходів  за участю представників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, громадськості в місті Києві, інших населених пунктах.

 

Фото без описуНапередодні свята відбулося урочисте зібрання колективів Білоцерківської районної державної адміністрації та Білоцерківської районної ради, під час якого було зроблено екскурс у історію створення та прийняття   Основного Закону України та переглянуто проморолик з нагоди 25-річчя Конституції України, створений з ініціативи Міністерства культури та інформаційної політики України.

 

В рамках урочистостей з нагоди 25-річчя прийняття Конституції України було проведено церемонію підняття Державного Прапору України і прапору Білоцерківського району та мітинг з покладанням квітів до підніжжя пам’ятника генія українського народу – Тараса Григоровича Шевченка.

 

Фото без опису- Прийняття Конституції стало початком нової епохи в історії нашої держави, навіки закарбувало волю українського народу жити у власній суверенній, соборній державі. Відтоді наша країна стала на шлях розвитку за принципами демократії, рівності, верховенства права та національних інтересів, - зазначила голова адміністрації Людмила Мерзлюк, вітаючи колег зі святом. – Конституція – це той міцний фундамент, на якому будуються взаємовідносини в політичному, економічному, соціально-культурному житті народу, а також це головний закон, який не тільки гарантує незалежність та соборність України, наші права на особисте життя, власну думку та свободу дій, але й визначає обов'язки, які ми повинні виконувати задля розквіту нашої Батьківщини та майбутнього прийдешніх поколінь.  Саме тому у ці святкові дні щиро зичу, щоб  це свято об’єднало нас усіх у прагненні змінити життя на краще, проявляти відповідальність, самовіддано працювати і цим забезпечити справжній розквіт нашої з вами держави!

До вітань з нагоди свята долучився і голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський.

- 25 років тому ми отримали найважливіший документ нашої держави. Документ, який дозволяє кожному з нас носити  почесне звання громадянина України. Тож будьмо гідні цього звання, своїми діями і своєю працею примножуймо всі здобутки, впевнено крокуючи у завтрашній день! - наголосив очільник депутатського корпусу району та побажав усім міцного здоров’я, родинного затишку і радісних свят.  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень