Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Білоцерківщині провели спільну молитву за Україну

Дата: 25.06.2021 13:46
Кількість переглядів: 506

Фото без опису25 червня до  храму Покрови Божої Матері, що у місті Біла Церква, завітав предстоятель Помісної Православної Церкви України, митрополит Київський і всієї України Епіфаній, який напередодні урочистого відзначення 25-річчя Конституції України звершив молитву за Україну та відзначив працівників медичних закладів міста і району, які активно долучилися до боротьби з коронавірусною інфекцією.

 

Голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк взяла участь у заході, долучилася до спільної молитви за Україну та подякувала митрополитові за підтримку і високу оцінку діяльності медичних працівників Білоцерківщини, які були на передніх рубежах боротьби із підступною хворобою.

 

Людмила Мерзлюк також висловила слова подяки членам бригад медиків, які  працювали і працюють донині у так званих «червоних зонах», та волонтерам, котрі надавали і надають посильну підтримку як медичним закладам району, так і нашим захисникам, котрі мужньо і віддано несуть військову службу на сході нашої країни, боронячи незалежність, суверенітет і цілісність нашої країни.

 

Голова адміністрації наголосила на важливості єднання як у молитовному зверненні, так і у діях, спрямованих на захист, розвиток та прославляння нашої держави.

 

Очільника району підтримали настоятель храму Покрови Божої Матері отець Микола, керівництво міста Біла Церква, представники депутатського корпусу та прихожани, які взяли участь у молитві та зустрічі з главою Помісної Православної Церкви України.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень