Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова Білоцерківської райдержадміністрації взяла участь у інспектуванні діяльності медичних закладів

Дата: 25.06.2021 10:07
Кількість переглядів: 460

Фото без описуГолова КОДА Василь Володін під час робочої поїздки на Білоцерківщину здійснив перевірку приймального відділення Білоцерківської міської лікарні №2, яка була  модернізована в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

 

Як зазначив голова облдержадміністрації, завдяки «Великому будівництву» ми отримали можливість покращити умови роботи в низці медзакладів. А для нього особисто  є принципово, щоб приймальні відділення Київщини мали гідні умови й були оснащені всією необхідною технікою.

 

Голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк разом з головою Білоцерківської районної ради Василем Зеленським, керівництвом міста Біла Церква та депутатами Київської обласної ради також взяла участь у огляді приймального відділення однієї з провідних лікарень області та поспілкувалася з медичними працівниками закладу.

 

За результатами інспекції було відзначено, що підрядник уже завершив всі необхідні ремонтні роботи. Наразі продовжується монтаж та налагодження спеціального обладнання.

 

Потому керівники області та району зустрілися з працівниками екстреної швидкої допомоги, обговорили нагальні проблеми та привітали їх з отриманням нових сучасних автомобілів класу «В» і  класу «С»,   оснащених електрокардіографами та апаратами штучної вентиляції легень. За словами очільника області завдяки таким автомобілям медики матимуть змогу надати необхідну якісну медичну допомогу прямо в дорозі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень