Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Василь Володін представив голову Білоцерківської РДА

Дата: 24.06.2021 17:42
Кількість переглядів: 590

Фото без описуСьогодні, 24 червня, відбулося офіційне представлення голови Білоцерківської районної державної адміністрації Людмили Мерзлюк, призначеної на цю посаду розпорядженням Президента України від 23 червня 2021 року №506/2021-рп “Про призначення Л. Мерзлюк головою Білоцерківської районної державної адміністрації Київської області”.
 

Новопризначеного голову Білоцерківської районної державної адміністрації активові оновленого, великого Білоцерківського району представив голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін, який прибув на урочисте зібрання разом із своїм першим заступником Дмитром Назаренком, заступником Тетяною Щербак та керівником апарату КОДА Мариною Чернишовою.

 

Голова облдержадміністрації  привітав Людмилу Мерзлюк з призначенням на посаду, зупинився на основних завданнях, які, передусім, необхідно виконати, та  висловив впевненість в тому, що у новопризначеного очільника Білоцерківської районної державної адміністрації достатньо життєвого та професійного досвіду для керівництва таким великим районом.

 

Людмила Мерзлюк  у своєму виступі подякувала Президенту України за висловлену довіру, а керівництву Київської обласної державної адміністрації, Білоцерківської районної ради, депутатському корпусу обласної та районної рад, очільникам громад – за допомогу і підтримку, та закликала представників органів місцевого самоврядування, бізнесу і громадськості до єднання у спільній команді для успішного вирішення проблемних питань на благо Білоцерківщини.

 

Депутати Київської обласної ради  та  представники депутатського корпусу Білоцерківщини, голови територіальних громад району, керівники районних служб, установ та організацій, що були присутні на урочистостях, привітали Людмилу Мерзлюк з призначенням та  запевнили у своїй готовності до спільної роботи з вирішення глобальних проблем сьогодення.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень