Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Очільники району відзначили кращих державних службовців

Дата: 23.06.2021 12:47
Кількість переглядів: 662

Сьогодні, 23 червня, своє професійне свято – День державної служби України – відзначають особи, які склали присягу державного службовця, працівники, на яких покладено безпосереднє виконання функцій держави.

З цієї нагоди у приміщенні Білоцерківської районної державної адміністрації відбулося урочисте зібрання колективу, на якому з вітальними словами до колег звернулася голова адміністрації Людмила Мерзлюк та голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський.

Керівники району відзначили відповідальну місію, яка покладена на кожного державного службовця, що працює  у Білоцерківській районній державній адміністрації, та відзначили кращих посадовців подяками та почесними грамотами.

Для мене особисто це надзвичайно важливий і відповідальний день, зазначила Людмила Мерзлюк, вітаючи колег з професійним святом.  Мій весь життєвий і професійний  шлях пов’язаний із державною службою, тому я добре знаю, що  професія державного службовця – це нелегка, клопітка та відповідальна праця, яка потребує бажання служити людям та справжньої відданості своїй справі. Саме на державних службовців покладається велика відповідальність у вмінні реагувати на непрості виклики сьогодення.  І сьогодні, у цей святковий день щиро зичу і вам, шановні колеги, і всім державним службовцям: нехай Ваші дії будуть мудрими, а щоденна робота викликає повагу та довіру громадян.   Терпіння  вам та витримки у всіх життєвих випробуваннях, міцного здоров`я, миру, благополуччя, успіхів та нових здобутків.

До вітань на адресу державних службовців долучилася голова профспілкового комітету працівників державних установ Білоцерківського району Любов Тимошенко, яка наголосила на тому, що запровадження сьогоднішнього свята – данина поваги та шани до тих осіб, які працюють на державній службі, та відзначила працівників адміністрації, які є активними членами профспілки.

Завершилися урочистості переглядом відеосюжету, який фіксує різні етапи діяльності Білоцерківської районної державної адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень