Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Білоцерківщині відзначили кращих дільничних офіцерів поліції 

Дата: 18.06.2021 14:27
Кількість переглядів: 688

Фото без описуЩороку 18 червня в Україні відзначають День дільничного офіцера поліції. Цьогоріч відзначається 98-а річниця створення служби, яка вважається однією з найвідповідальніших та найважчих, адже посадові обов’язки дільничних дуже різноманітні. До них належать захист прав та законних інтересів громадян від протиправних посягань, охорона громадського порядку, профілактична робота на ввіреній їм території тощо.

З нагоди  Дня дільничного офіцера поліції у актовій залі Білоцерківського районного управління поліції ГУ Національної поліції України в Київській області відбулося урочисте зібрання, на якому окрім дільничних офіцерів поліції та керівництва управління були присутні очільники району Людмила Мерзлюк і Василь Зеленський  та представники Білоцерківської, Узинської, Маловільшанської та Ковалівської громад і Всеукраїнської асоціації учасників бойових дій.

Почесні гості урочистостей привітали дільничних з професійним святом, подякували за спокій і порядок, який панує в громадах району та побажали успіхів і кар’єрного зростання.

Людмила Мерзлюк та Василь Зеленський вручили почесні грамоти Білоцерківської районної державної адміністрації та Білоцерківської районної ради кращим дільничним Білоцерківщини.

- Ви обрали надзвичайно складну і відповідальну життєву дорогу. Адже працюєте, фактично, 24 годин на добу без вихідних і святкових днів. Ви відповідаєте за все: за порядок, за спокій, за захищеність громадян, - наголосила голова Білоцерківської районної адміністрації у своєму вітальному слові. – І, можливо, не кожен розуміє, який вантаж відповідальності вам доводиться нести на своїх плечах, проте ми, керівники району і кожної окремо взятої громади добре це знаємо. Тож у цей святковий день висловлюємо вам щиру вдячність за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, забезпечення громадської безпеки і порядку та зичимо, щоб ваша самовіддана праця знаходила гідну підтримку у жителів району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень