Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Керівники району привітали працівників медичної галузі з професійним святом

Дата: 18.06.2021 12:53
Кількість переглядів: 647

Фото без описуВже традиційно, щорічно, у третю неділю червня, своє професійне свято відзначають працівники галузі охорони здоров'я України. Напередодні святкового дня голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк та голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський привітали трудові колективи медичних закладів району та висловили слова глибокої вдячності від імені всіх жителів Білоцерківщини.

Керівники району особисто відвідали медичні установи, які були на вістрі боротьби з коронавірусною інфекцією COVID-19. Зокрема, Комунальне некомерційне підприємство «Білоцерківська центральна районна лікарня» Маловільшанської сільської ради, яке вісім місяців тому було перепрофільоване під ковід-госпіталь і за цей період працівники лікарні врятували від підступної хвороби майже дві тисячі жителів з Білоцерківського та інших районів Київщини.

Людмила Мерзлюк та Василь Зеленський привітали зі святом керівників лікарні – директора закладу Олександра Лопота та його заступника Олександра Грузинського, передали найщиріші слова вітань усьому трудовому колективу та побажали подальших успіхів і перемог на шляху порятунку людських життів.

Також очільники району привітали з професійним святом колектив  Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Маловільшанської сільської ради»   і особисто заступника директора закладу Ірину Духновську, яка є не лише фаховим лікарем-педіатром, а й відповідальною особою за успішне проведення в районі кампанії з імунізації проти коронавірусної інфекції.

- Ми вдячні Вам за відданість професії, за добре серце і людяність. Ви є прикладом професійної майстерності і взірцем для тих молодих людей, які мріють стати лікарями. Щиро зичимо Вам подальших професійних успіхів, - зазначила Людмила Мерзлюк, вручаючи подяки  Білоцерківської  районної державної адміністрації та Білоцерківської районної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень