Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ще один малюк знайшов родину

Дата: 18.06.2021 09:58
Кількість переглядів: 598

В рамках реалізації Національної стратегії реформування системи інституційного догляду та виховання дітей у 2017 – 2026 роках 17 червня 2021 року працівником служби у справах дітей та сім’ї Білоцерківської райдержадміністрації була проведена зустріч кандидатів в усиновлювачі з дитиною із числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, вихованцем КЗ КОР «Спеціалізований обласний будинок дитини м. Біла Церква».

Метою зустрічі є вирішення питання щодо усиновлення дитини, яка перебуває на обліку з усиновлення. Обов’язковою умовою реалізації цієї мети є попереднє знайомство та встановлення контакту дитини-вихованця закладу із кандидатами в усиновлювачі.

За результатами зустрічі контакт було встановлено. Родина, яка познайомилася з чотиримісячним вихованцем КЗ КОР «Спеціалізований обласний будинок дитини м. Біла Церква», проявила щире бажання прийняти малюка у коло своєї сім’ї. Відтак розпочато процедуру оформлення відповідних документів.

Станом на сьогодні на обліку з усиновлення перебуває 64 дитини із числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які можуть бути усиновлені.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень