Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова Білоцерківської райдержадміністрації відвідала Ковалівську громаду

Дата: 17.06.2021 15:57
Кількість переглядів: 688

Фото без описуСьогодні, 17 червня, голова Білоцерківської районної державної адміністрації здійснила робочий візит у Ковалівську сільську об’єднану територіальну громаду, де провела зустріч з головою громади та відвідала медичні і освітні заклади.

 

Під час розмови з Ковалівським сільським головою Раїсою Клюковською обговорили перспективи розвитку громади та проблемні питання, які потребують термінового вирішення. Передусім –  створення служби у справах дітей та сім’ї. Наразі це питання винесене на розгляд сесії Ковалівської сільської ради.

 

В процесі знайомства з громадою Людмила Мерзлюк разом з Раїсою Клюковською та заступником голови адміністрації Володимиром Толочком відвідали населені пункти, які входять до громади, поспілкувалися з керівництвом та освітянами, які працюють в опорному закладі загальної середньої освіти «Ковалівський ліцей», ознайомилися з умовами перебування юних жителів громади у закладі дошкільної освіти.

 

Окрім того керівники району мали змогу побувати  амбулаторіях загальної практики сімейної медицини с. Пологи та с. Ковалівка, поспілкуватися з працівниками та громадянами, які прийшли щоб отримати вакцину від коронавірусної інфекції. До речі, Ковалівська громада є однією з небагатьох, яка може запропонувати медичним працівникам комфортне житло, а всім своїм жителям - повний перелік послуг первинної медико-санітарної допомоги в сучасно облаштованих медичних закладах.

 

За словами мешканців  громади ключову роль у благоустрої населених пунктів та створенні комфортних умов роботи, проживання  та відпочинку відіграє агрофірма «Світанок», яка є базовим підприємством,  і особисто Герой України Тетяна Засуха, котра  вболіває за лише за розвиток рідної Ковалівки, а й інших населених пунктів громади.

 

Людмила Мерзлюк та Тетяна Засуха віднайшли можливість зустрітися на території громади, обговорили нагальні питання та домовилися про проведення зустрічі у більш широкому форматі.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень