Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Будьте обачними: на Білоцерківщині знову виявлено сказ!

Дата: 14.06.2021 13:01
Кількість переглядів: 1117

Білоцерківський відділ Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області повідомляє, що відповідно до протокольного рішення позачергового засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Білоцерківській РДА від 11.06.2021 № 6, було накладено карантинні обмеження на територію с. Глибочка, с. Пилипча, с. Городище, с. Бакали, с. Мала Вільшанка, с. Сорокотяги, с. Мала Сквирка, с. Фесюри, с. Фастівка, с. Коржівка, с. Щербаки, а також територію мисливських угідь Білоцерківської районної громадської організації «Мисливці та Рибалки» та ТОВ «Зелений Гай» в межах визначеної зони. Причиною введення даних карантинних обмежень стало підтвердження діагнозу на сказ у безпритульного кота, в межах приватного будинковолодіння громадянки по вул. Піщаній, село Яблунівка Фурсівської територіальної громади Білоцерківського району.

 

За попередньою інформацією, через низьку обізнаність громадян безпритульного кота було прийнято в утримання та для проведення лікування. При чому тварина нанесла неодноразово покуси та 09 червня 2021 року загинула. Після проведення відповідних досліджень 10 червня було встановлено діагноз на сказ м’ясоїдних.

 

У зв’язку з цим Білоцерківський відділ Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області закликає не відмовлятися від проведення безкоштовних щеплень своїх домашніх тварин проти сказу, які щорічно проводяться спеціалістами Білоцерківської міської державної лікарні ветеринарної медицини. У разі виявлення тварин з підозрілою та не характерною поведінкою, прохання негайно повідомляти Білоцерківську міську державну лікарню ветеринарної медицини (адреса: м. Біла Церква, вул.Товарна, 27, тел. (04563) 6-10-23, 6-52-05).

 

Не нехтуйте свої здоров’ям! Вбережіть себе і своїх домашніх улюбленців від сказу!

 

Білоцерківський відділ Головного управління

Держпродспоживслужби в Київській області

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень