Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Білій Церкві запрацював центр масової вакцинації

Дата: 12.06.2021 19:57
Кількість переглядів: 2185

Фото без описуСьогодні, 12 червня, як і було заплановано, у Білій Церкві, в приміщенні Білоцерківської дитячо-юнацької спортивної школи №1 (вулиця Героїв Небесної Cотні, 46) розпочав свою роботу центр масової вакцинації.

Перші центри минулими вихідними запрацювали у столиці, та інших  найбільших містах України. Біла Церква, як найбільше місто Київської області, також долучилося до реалізації цього проекту. У стислі терміни було організовано роботу центру і сьогодні перші сотні бажаючих з числа жителів Білоцерківської міської територіальної громади змогли отримати щеплення від COVID-19.

 

Голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін разом з головою Білоцерківської районної державної адміністрації Людмилою Мерзлюк, секретарем Білоцерківської міської ради Дмитром Киришуном та першим заступником Білоцерківського міського голови Інною Новогребельською перевірив роботу центру, поспілкувався з працівниками мобільних медичних бригад та громадянами, які прийшли зробити щеплення.

 

Як зазначив керівник області, робота таких центрів дозволить значно прискорити темпи вакцинації в країні та захистити проти COVID-19 якомога більше число жителів різних населених пунктів.

 

Сьогодні, у перший день роботи центр масової вакцинації щеплення отримали кілька сотень жителів міста і прилеглих до Білої Церкви сіл. Проте число бажаючих долучитися до кампанії з імунізації проти корона вірусу є значно більшим. Зважаючи на це, керівництво області прийняло рішення  продовжити роботу центру масової вакцинації до 20:00.  

 

Завтра, 13 червня 2021 року, кожен бажаючий з 9.00 до 20.00 зможе  отримати щеплення від COVID-19 вакциною CoronaVac/Sinovac Biotech (виробництво Китай) у центрі масової вакцинації міста Біла Церква. Обов’язкова умова – мати при собі паспорт.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень