Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Під час онлайн-наради обговорили особливості формування тарифів

Дата: 11.06.2021 15:28
Кількість переглядів: 537

Фото без описуФормування та встановлення тарифів на послуги, що надаються населенню, є важливим і нерідко складним процесом, який викликає чимало питань як зі сторони надавачів послуг, так і з боку їх отримувачів.

 

З метою вирішення проблемних питань та роз’яснення незрозумілостей, які постають перед органами місцевого самоврядування, Мінрегіон започаткував проведення низки онлайн-нарад, під час яких фахівці Міністерства дають роз’яснення суті змін та дають  відповіді на запитання.

 

11 червня заступник Міністра розвитку громад та територій Наталія Хоцянівська провела онлайн-нараду з питань законодавчих змін у сфері надання комунальних послуг.

 

Під час наради були розглянуті питання договірних відносин у сфері централізованого водопостачання та водовідведення, формування та встановлення органами місцевого самоврядування тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, реструктуризації заборгованості підприємств, які надають послуги з водопостачання.

 

Від Білоцерківського району участь в онлайн-нараді взяли начальник відділу житлово-комунального господарства та екології райдержадміністрації Михайло Пасєка, представники органів місцевого самоврядування та керівники підприємств водопостачання та водовідведення, які діють у громадах Білоцерківщини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень