Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова адміністрації з робочим візитом відвідала Медвинську громаду

Дата: 10.06.2021 16:54
Кількість переглядів: 552

Фото без опису10 червня голова Білоцерківської районної державної адміністрації разом із своїм заступником Володимиром Толочком та керівником апарату адміністрації Ольгою Кучер і депутатами Білоцерківської районної ради Сергієм та Мариною Сергієнками здійснили робочу поїздку у Медвинську громаду.

Медвин, як і навколишні села, які віднедавна увійшли до складу Медвинської сільської об’єднаної територіальної громади, раніше був частиною Богуславського району, а тепер є крайнім населеним пунктом оновленого Білоцерківського району.

Голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк вже неодноразово обговорювала проблеми і переваги громади з очільником громади Ігнатієм Сергієнко. Зацікавленість керівника  Медвинської ОТГ у винайденні ефективних шляхів розвитку, його прагнення зацікавити  інвесторів спонукали керівництво району до робочого візиту у громаду.

– Відчувається, що лідер громади всім серцем вболіває за її майбутнє, він щиро переймається проблемними питаннями, досконало знає їх і вивчає ймовірні шляхи вирішення, –  так висловила свої враження від поїздки  у Медвин Людмила Мерзлюк . – Це дійсно благодатний край з неймовірним потенціалом як природнім, так і трудовим. Він може стати і центром туризму, і центром  сільськогосподарської або ж переробної галузі. На інвесторів тут не просто чекають, а готові створити комфортні умови для становлення та розвитку. 

Під час поїздки у Медвин голова адміністрації обговорила з сільським головою  та його заступником Олесею Спесивцевою потенційні джерела наповнення місцевого бюджету, можливість участі у грантових проектах та обласних програмах, необхідність активізації діяльності громадськості тощо.

Керівництво району ознайомилося з роботою Центру надання адміністративних послуг, амбулаторії загальної практики сімейної медицини, школою та дошкільним закладом, відвідало гору Тотоха, котра вважається сильним енергетичним центром і увійшла до національного проєкту «Водний маршрут Дніпром», та поспілкувалося з юними жителями громади, які є активними учасниками Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Джура».
 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень