Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк: Необхідно посилити профілактичні заходи з метою попередження нещасних випадків у побуті та на воді

Дата: 08.06.2021 13:30
Кількість переглядів: 570

Фото без описуПід час наради у голови Білоцерківської районної державної адміністрації з керівниками силових, правоохоронних та контролюючих структур було розглянуто оперативну ситуацію в районі.

 

За інформацією заступника начальника  Білоцерківського районного управлінням поліції ГУ Національної поліції України в Київській області Олексія Ковбаси, криміногенна ситуація у районі продовжує бути контрольованою. Зменшується і число порушень правил карантину. Так, впродовж минулого тижня правоохоронцями було складено лише  37 протоколів. Здебільшого вони  стосувалися недотримання дистанції у місцях масового скупчення людей та маскового режиму у громадському транспорті.

 

Разом з тим трагічна подія на автошляхах Білоцерківщини сколихнула громадськість. Недотримання швидкісного режиму водієм легкового автомобіля призвело до трагедії, яка не лише зруйнувала благополуччя цілої родини, а й забрала життя 12-річного хлопчика. Наразі встановлюються всі причини трагедії, проте змінити її наслідки вже неможливо.

 

Життя ще двох юних жителів району, на жаль, також обірвалося у перший тиждень літа. Про це доповів голові адміністрації новопризначений начальник Білоцерківського районного  управління ГУ ДСНС України в Київській області Олег Масло. У Сквирській міській територіальній громаді життя дитини забрала пожежа, а у Білоцерківській міській територіальній громаді – вода. Діти також були 12 і 13-річного віку.

 

- Літні канікули лише почалися, а ми вже маємо три трагічні події, - зазначила Людмила Мерзлюк, вивчаючи деталі ситуації. –  Необхідно посилити профілактичні заходи з метою попередження нещасних випадків у побуті та на воді. Зрозуміло, що тепло, яке нарешті прийшло у наші краї,  спонукає до відпочинку на природі. Але це крім позитивних може мати і вкрай негативні наслідки. Особливо якщо діти відпочиватимуть без належного догляду дорослих. Тому  звертаюся до батьків:  подбайте про безпечний літній відпочинок дітей, не ігноруйте елементарними правилами безпеки!

 

За результатами наради голова адміністрації дала відповідні доручення, покликані зменшити кількість надзвичайних подій за участю дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень