Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Київщині провели робочу нараду з керівниками органів управління освітою в районах і громадах

Дата: 07.06.2021 12:47
Кількість переглядів: 567

Фото без описуЗаступник голови Київської облдержадміністрації Олег Торкунов та директор департаменту освіти і науки  Жанна Осипенко провели робочу нараду з керівниками органів управління освітою районних державних адміністрацій та територіальних громад. Зустріч відбулась на базі Софіївсько-Борщагівського навчально-виховного комплексу “Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів” Борщагівської сільської ради Бучанського району за дорученням очільника регіону Василя Володіна.

 

Олег Торкунов  акцентував увагу присутніх на пріоритетних питаннях розвитку освіти області. Серед ключових – вакцинація педагогів, а ще налагодження дієвої співпраці між органами управління освітою територіальних громад і районних державних адміністрацій.

 

Жанна Осипенко проаналізувала питання підготовки до організованого початку 2021/2022 навчального року. Зокрема йдеться про трансформацію мережі закладів загальної середньої освіти, а також розбудову безпечного та здорового освітнього середовища в новій українській школі для забезпечення прав дітей на освіту.

 

Окрім цього, учасники розглянули питання реформування харчування в закладах загальної середньої освіти та реалізацію регіонального проєкту «Якісне харчування – здорова дитина», розвитку інклюзивної освіти  й діяльності інклюзивно-ресурсних центрів.

 

Також під час наради присутні проаналізували питання розвитку формування  моделі позашкільної освіти в територіальних громадах, розвитку позашкільної освіти пошуково-дослідницького напряму та результатів конкурсу-захисту в МАН, а також діяльність дитячо-юнацьких спортивних шкіл у територіальних громадах.

 

Повідомляє пресслужба Київської ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень