Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова Білоцерківської  РДА  взяла участь в урочистостях з нагоди відкриття Гребінківської центральної лікарні

Дата: 07.06.2021 10:18
Кількість переглядів: 421

Фото без опису5 червня 2021 року у смт Гребінки відбулася церемонія відкриття комунального некомерційного підприємства "Гребінківська центральна лікарня". На урочистості з нагоди цієї важливої події прибули і керівники району -  голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк та заступник голови Білоцерківської районної ради Анатолій Чичикало.

 

Як наголосила у своєму вітальному слові Людмила Мерзлюк,   відкриття закладу  вторинної ланки медицини в громаді – важливий крок на шляху збереження здоров’я її мешканців.

 

-        Відтепер не потрібно їхати за кваліфікованою медичною допомогою ні до Білої Церкви, ні до Василькова. Кожен із вас зможе отримати необхідну фахову консультацію або ж потрібне лікування безпосередньо на місці, ось тут, у серці вашої громади, - зазначила голова адміністрації, звертаючись до жителів Гребінківської громади, які були присутні на урочистостях, та побажала  їм міцного здоров’я, а працівникам КНП «Гребінківська центральна лікарня»  - успіхів у здоланні будь-яких недугів і хвороб.

 

Варто зазначити, що в КНП "Гребінківська лікарня"  працюють 59 фахових спеціалістів, серед яких і лікарі - терапевт, хірург, травматолог, невропатолог, отоларинголог, стоматолог, рентгенолог та гінеколог, котрі надаватимуть медичну допомогу жителям населених пунктів з усієї Гребінківської громади. Окрім того, необхідне лікування можна отримати  у стаціонарному відділенні, розрахованому на  30 ліжкомісць.

 

Після завершення урочистостей гості заходу оглянули  приміщення лікарні та поспілкувалися з пацієнтами, які отримали необхідні призначення лікарів навіть у святковий день.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень