Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Працівники служб у справах дітей та сім'ї Білоцерківського району пройшли фахове навчання

Дата: 04.06.2021 11:02
Кількість переглядів: 868

Фото без опису3 червня у смт Ставище  відбувся навчально-методичний  семінар для працівників служб у справах дітей та сім’ї територіальних громад Білоцерківського району. Організатором заходу виступила  служба у справах дітей та сім’ї Київської обласної державної адміністрації.

 

Як зазначила начальник служби у справах дітей та сім’ї Київської облдержадміністрації Ірини Антошко, яка особисто проводила навчання, семінар  покликаний додати фахівцям місцевих служб навиків і знань з метою забезпечення захисту прав дітей та підтримки сімей в новостворених громадах.

Учасники семінару отримали методичні рекомендації  щодо дотримання вимог законодавства України з питань охорони дитинства, детально розглянуто Постанову Кабінету Міністрів України №866 від 24.09.2008 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини».

Велику увагу під час навчань приділили  питанням щодо захисту прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах  та  роботі в єдиній інформаційно-аналітичній системі «Діти».

Участь у семінарі взяли начальники та працівники служб у справах дітей та сім'ї Білоцерківської райдержадміністрації, Таращанської міської територіальної громади, Ставищенської, Володарської селищних територіальних громад та Медвинської і Маловільшанської сільських територіальних громад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень