Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Керівники району привітали журналістів із прийдешнім професійним святом

Дата: 03.06.2021 11:36
Кількість переглядів: 564

Фото без описуНапередодні Дня журналіста, яке, відповідно до Указу Президента України №251/94 від 25 травня 1994 року, відзначається щорічно 6 червня, керівництво району провело зустріч з представниками засобів масової інформації Білоцерківщини.

 

На урочистості з нагоди свята були запрошені представники друкованих видань, радіо- та телеканалів з усіх громад великого Білоцерківського району.

 

- Знаємо, що зараз засоби масової інформації, особливо друковані, переживають нелегкі часи, коли після роздержавлення необхідно переходити на комерційні рейки управління, - зазначила голова Білоцерківської районної адміністрації Людмила Мерзлюк під час спілкування з редакторами та журналістами. – Проте авторитет ваших видань, ваш професіоналізм і неупередженість у донесенні інформації зіграють ту вагому роль, яка стане визначальною у формуванні майбутньої долі кожної газети, теле-чи радіокомпанії. Зізнаюся, що завжди захоплювалася вмінням журналістів зорієнтуватися у вирій подій, віднайти ключову новину, яка буде цікава читачам, підібрати правильне слово, що зачепить серце. Тож напередодні свята щиро зичу вам й надалі творчо зростати. Нехай ваша улюблена справа додає вас сил і наснаги. Успіхів вам, міцного здоров’я і всіляких гараздів вашим родинам.

 

З вітальними словами до представників медіа звернувся і голова Білоцерківської районної ради, який наголосив на визначальній ролі журналістів у формуванні суспільної думки та побажав кожному засобу масової інформації подальших успіхів і розвитку.

 

За вагомий внесок у висвітлення соціально-економічного й суспільно-політичного життя Білоцерківського району, високий професіоналізм, журналістську майстерність та з нагоди професійного свята - Дня журналіста керівники  району нагородили кращих  редакторів та журналістів Білоцерківщини грамотами Білоцерківської районної державної адміністрації та Білоцерківської районної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень