Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк: Підвищення кваліфікації державних службовців – вимога сьогодення

Дата: 02.06.2021 18:31
Кількість переглядів: 787

Фото без описуНа оперативній нараді у голови Білоцерківської районної державної адміністрації окрім питань, які потребують нагального вирішення, було виконано й приємну місію – Людмила Мерзлюк вручила своїм підлеглим сертифікати, які підтверджують проходження навчання за програмами онлайн-семінарів.

Навчання проводиться з метою підвищення кваліфікації державних службовці і спрямоване на набуття ними нових та вдосконалення раніше набутих компетентностей у межах професійної діяльності або галузі знань.

У Білоцерківській районній державній адміністрації державні службовці підвищують кваліфікацію впродовж усього календарного року. Наразі найпоширенішою формою є дистанційне навчання з використанням спеціальних інтернет-платформ, веб-сайтів, електронних систем навчання, яке було організоване Регіональним центром підвищення кваліфікації Київської області.

Станом на 1 червня 2021 року Центром було проведено 16 онлайн-семінарів за короткостроковими програмами, участь в яких брали майже всі працівники адміністрації.

- Приємно відзначити прагнення працівників райдержадміністрації удосконалювати свій рівень знань. На сьогодні ми в числі кращих в області, - зазначила голова адміністрації, вручаючи сертифікати. - Підвищення кваліфікації державних службовців – вимога сьогодення. Разом з тим, це свідомий, цілеспрямований процес особистого та професійного зростання. Сподіваюся, що й надалі ви, шановні колеги, будете активними учасниками освітнього процесу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень