Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова Білоцерківської районної державної адміністрації взяла участь у заходах з нагоди Міжнародного дня захисту дітей

Дата: 01.06.2021 16:30
Кількість переглядів: 426

Фото без описуВже традиційно, у перший день літа, у містах та селах Білоцерківщини проходить низка заходів приурочених відзначенню Міжнародного дня захисту дітей.

У Білій Церкві дійства з нагоди свята проходили відразу у кількох локаціях – місто приймало дітлахів і  як центр громади, і як центр найбільшого на Київщині району.

Зокрема, у  Київському академічному обласному музично-драматичному театрі ім. П.К. Саксаганського на перегляд дитячої вистави «Рапунциль» зібралися дітки з різних громад Білоцерківщини. Долучилися до них на святкове дійство і представники влади – голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк, заступники голови Білоцерківської районної ради Анатолій Чичикало та Володимир Федорчук, депутат Київської обласної ради Денис Дьомін,  депутати Білоцерківської районної ради та працівники  служби у справах дітей та сім’ї Білоцерківської райдержадміністрації.  

Захід було організовано з ініціативи депутатів Київської обласної ради та підтримано керівництвом району. 

– Ми не могли оминути своєю увагою таку важливу зустріч, – підкреслила голова адміністрації Людмила Мерзлюк, вітаючи юнь Білоцерківщини зі святом. – Ви випромінюєте неймовірну радість і тепло. Щиро зичу, щоб таких світлих днів у вашому житті було якомога більше! Успіхів вам на шляху до мрії. Ростіть здоровими і впевнено крокуйте у майбутнє!

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей Людмила Мерзлюк та Анатолій Чичикало вручили подарунки вихованцям Центру соціально-психологічної реабілітації «Оберіг» (Миронівська ТГ), дитячих будинків «Чебурашка» (Рокитнянська ТГ), «Надія» (Сквирська ТГ), дитячого будинку сімейного типу родини Тарнопольських (Узинська ТГ), дітям з родин під опікою (Володарська ТГ) та побажали учасникам заходу приємної подорожі у чарівний світ казки.

Також голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк відвідала дитяче свято, яке проходило в одному з найбільш людних мікрорайонів Білої Церкви – масиві Леваневського. Керівник району привітала юних білоцерківців, побажала їм веселого свята, щасливого дитинства  і теплого літа та долучилася до проведення кількох конкурсів, нагородивши переможців призами,а всіх учасників – словами щирої підтримки.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень