Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк: Ситуація контрольована. Пожежі і підтоплення Білоцерківщину оминають

Дата: 31.05.2021 12:34
Кількість переглядів: 526

Фото без описуГолова Білоцерківської районної державної адміністрації провела оперативну нараду з керівниками правоохоронних, контролюючих та силових структур району.

 

До порядку денного наради було внесено кілька питань, які стосувалися протидії поширенню коронавірусної інфекції, дотримання правил карантину та протипожежної безпеки, аналізу оперативної ситуації в районі тощо.

 

Як доповів начальник відділу з питань цивільного захисту та оборонної роботи райдержадміністрації, начальник штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Юрій Клочко, за підсумками минулого тижня число інфікованих на COVID-19 у Білоцерківському районі значно зменшилося. Це підтверджує факт ефективності розроблених заходів з протидії поширенню коронавірусної інфекції, який включає профілактичну та попереджувальну роботу щодо необхідності дотримання елементарних правил безпеки та карантинних обмежень і проведення щеплень з метою вироблення загального імунітету до хвороби.

 

На зниженні рівня правопорушень, які стосуються недотримання правил карантину наголосив і заступник начальника  Білоцерківського районного управлінням поліції ГУ Національної поліції України в Київській області Олексій Ковбаса. Так, впродовж минулого тижня працівники поліції зафіксували та протокольно оформили 33 порушення карантинних обмежень, що майже удвічі менше, ніж за аналогічний попередній період.

 

Недотримання елементарних вимог дозволяють собі здебільшого перевізники та власники закладів харчування і дозвілля. Правоохоронці й надалі продовжують проводити профілактичну та роз’яснювальну роботу, намагаючись максимально зменшити випадки порушень правил карантину.

 

Про відсутність подій надзвичайного характеру у Білоцерківському районі за останній тиждень травня доповів під час наради начальник Білоцерківського РВГУ ДСНС України  у Київській області Віктор Юрченко.

 

– Відрадним є той факт, що у районі впродовж минулого тижня не було жодної пожежі, – зазначила голова адміністрації Людмила Мерзлюк. – Отже, ситуація контрольована. Пожежі і підтоплення Білоцерківщину оминають. Проте потрібно й надалі застосовувати заходи профілактичного спрямування та тримати під контролем місця можливого підтоплення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень