Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Білоцерківщину з робочим візитом відвідав голова Київської ОДА Василь Володін

Дата: 28.05.2021 15:39
Кількість переглядів: 1027

Фото без опису28 травня голова Київської обласної державної адміністрації здійснив робочу поїздку до Білоцерківського району, під час якої зробив інспекцію стану реалізації проекту, започаткованого облдержадміністрацією, взяв участь в урочистостях, що проходили в обласному інституті післядипломної  освіти педагогічних кадрів, відвідав дитячий будинок сімейного типу та ознайомився з роботою одного з провідних сільськогосподарських підприємств Київщини.

Розпочав свій візит керівник області з відвідин міста Узин, де  проінспектував стан проведення ремонтних робіт у притулку для осіб, які постраждали від домашнього насильства та насильства за ознакою статі. Заклад є відокремленим структурним підрозділом Київського обласного центру соціально-психологічної допомоги і розрахований на одночасне перебування до 10 жінок (при необхідності разом з дітьми), створений та буде утримуватися за рахунок обласного бюджету.

 

Фото без описуПотому Василь Володін взяв участь в урочистостях з нагоди  вручення ювенальним поліцейським сертифікатів про проходження  навчання за програмою «Поліцейський – учасник освітнього процесу». Навчання представників поліції проходило в Комунальному навчальному закладі Київської обласної ради «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів» і стало одним із етапів реалізації проекту, започаткованого облдержадміністрацією та Головним управлінням Національної поліції в Київській області.  Його головна мета – об’єднання зусиль працівників системи освіти і поліції задля формування безпечного освітнього середовища в закладах освіти, створення атмосфери довіри до представників органів ювенальної превенції, забезпечення їх взаємодії з учнями, педагогами, батьками з питань правового виховання школярів; профілактика деструктивної поведінки дітей та підлітків тощо.

 

Голова КОДА разом з головою Нацполіції України Ігорем Клименком та  начальником Головного управління Нацполіції в Київській області Андрієм Нєбитовим і керівником Київської обласної прокуратури Олексієм Хоменком  привітали ювенальних поліцейських та побажали їм успіхів у реалізації задач, спрямованих на формування безпечного дитячого середовища та профілактиці негативних тенденцій серед дітей.

Фото без описуЗ приємною місією напередодні Міжнародного дня захисту дітей завітав очільник області до дитячого будинку сімейного типу Лужецької, що у селі Дрозди Білоцерківського району, в якому мати-вихователька Надія Миронівна Лужецька виховує 8 дітей–сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Василь Геннадійович поспілкувався з главою родини, ознайомився з умовами проживання дітей та вручив подарунки, які необхідні і для покращення умов проживання, і для дозвілля вихованців родини.

 

На завершення свого робочого візиту на Білоцерківщину голова Київської облдержадміністрації ознайомився з діяльністю одного з підрозділів ТДВ «Терезине» - роботизованого молочного комплексу, розташованого у с. Вільна Тарасівка. Це сучасне сільськогосподарське підприємство є одним із небагатьох у Київській області, де використовуються сучасні технології виробництва молока, які відповідають європейським стандартам.

Фото без опису

 

Під час поїздки Білоцерківським районом керівника області супроводжували заступник голови Київської обласної державної адміністрації Олег Торкунов, голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк, голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський, голови Узинської та Білоцерківської міських об’єднаних територіальних громад Віталій Гринчук та Геннадій Дикий, очільники департаментів та управлінь КОДА, представники ЗМІ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень