Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Білоцерківщині відзначили учнів-переможців та призерів МАН

Дата: 28.05.2021 10:20
Кількість переглядів: 466

Закінчення навчального року для багатьох активних школярів Білоцерківського району ознаменувалося пам’ятною подією – зустріччю з керівництвом області та району, під час якої відбулася урочиста церемонія нагородженням переможців ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України.

Захід проходив у приміщенні Київського обласного комунального позашкільного навчального закладу «Мала академія наук учнівської молоді», який розташований у місті Біла Церква і зібрав у своїх стінах юних науковців та дослідників з усієї Київщини.

З вітальними словами до учасників урочистостей звернулися заступник голови Київської обласної державної адміністрації Олег Торкунов, голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк та директорка департаменту освіти і науки КОДА Жанна Осипенко. Вони відзначили успіхи школярів, які, попри складний формат навчання, зуміли організуватися, провели власні дослідження у різних галузях наук дослідження та пройшли три етапи захисту своїх проєктів і увійшли до когорти кращих молодих науковців України, виборовши призові місця.

Почесні гості урочистостей побажали юним інтелектуалам подальших успіхів та вручили учням 9-10 класів, які  стали переможцями ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України, сертифікати на отримання стипендій голови Київської обласної державної адміністрації, а тим переможцямякі в цьому році закінчують школу, – цінні подарунки.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень