Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Націлені на розуміння та співпрацю

Дата: 27.05.2021 11:26
Кількість переглядів: 458

Фото без опису27 травня відбулася робоча зустріч голови Білоцерківської районної державної адміністрації Людмили Мерзлюк з Тетіївським міським головою Богданом Балагурою.

Керівники району та громади обговорили ймовірні варіанти вирішення проблемних питань та шляхи розвитку Тетіївщини загалом і соціальної сфери, зокрема. 

- Відрадно зазначити, що наші перемовини були продуктивними. Маємо спільне прагнення знайти найоптимальніші шляхи розвитку громади, - так прокоментувала результати зустрічі голова райдержадміністрації. – І керівництво району, і керівництво громади націлене на розуміння та співпрацю, результатом якої повинне стати підвищення якості життя мешканців району. Кожного з нас, і це закономірно, цікавить якісне надання послуг в галузі освіти, медицини, культури, соціальної сфери. Зрозуміло, що наразі, допоки триває процес становлення і реорганізації громад, виникає чимало проблем і непорозумінь, але все можливо вирішити, якщо прагнути співпраці і  рухатися в спільному напрямку. Саме так і діємо в рамках нашого великого Білоцерківського району.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень