Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Надзвичайники застерігають: будьте обережні з вогнем!

Дата: 25.05.2021 16:12
Кількість переглядів: 444

Фото без описуГолова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк провела нараду з керівниками  правоохоронних, силових та контролюючих структур, під час якої обговорили оперативну ситуацію в районі.

 

За інформацією, наданою Білоцерківським районним управлінням поліції ГУ Національної поліції України в Київській області, впродовж минулого тижня надзвичайних та резонансних подій  на Білоцерківщині не зафіксовано. Натомість і надалі мають місце прикрі факти недотримання правил карантину, особливо у громадському транспорті. За результатами перевірок, проведених представниками поліції, було складено та передано  до суду 66 протоколів  на порушників. Зважаючи на це, правоохоронці продовжують проводити роз’яснювальну роботу серед населення району щодо необхідності дотримання елементарних заходів безпеки з метою уникнення інфікування та поширення COVID-19.

 

Ігнорування  елементарними правилами поводження, але вже з вогнем, стали причиною виникнення пожеж, що мали місце минулого тижня у різних населених пунктах району. Про це голові адміністрації доповів Андрій Гарбузенко, який на нараді представляв  Білоцерківський районний відділ ГУ ДСНС України в Київській області. Сім разів надзвичайники рятували людей та їхнє майно від руйнівної сили вогню. У більшості випадків пожежі виникали у приватному домоволодінні і лише один раз мало місце загоряння сміття.

 

Як зазначив представник ДСНС, значною мірою ключову роль у тому, що  впродовж тижня не зафіксовано загорянь в екосистемах, відіграла дощова погода, проте жителям району не варто сподіватися на випадковість, а за будь-яких обставин  слід бути обережним з вогнем та дотримуватися елементарних правил поведінки. Особливо у спекотну пору року, коли проведений відпочинок на природі може обернутися справжнім лихом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень