Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Білоцерківщині відбулися урочисті проводи призовників

Дата: 24.05.2021 12:23
Кількість переглядів: 360

Фото без опису24 травня в рамках весняної призовної кампанії у Білоцерківському об’єднаному міському  територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки відбулися урочисті проводи призовників на строкову службу до лав Збройних Сил України з числа жителів Білоцерківського району.

 

Як зазначив військовий комісар Ігор Богданевич, сьогодні  до лав Національної гвардії України та Державної прикордонної служби України було призвано 31 юнака. Невдовзі ще 30 осіб призовного віку, які пройшли відповідні комісії, будуть направлені у місця дислокації різних військових частин.

 

- Ви наша гордість і наша надія, - зазначила голова Білоцерківської районної адміністрації Людмила Мерзлюк, звертаючись до призовників під час урочистої церемонії проводів. – Вірю, що всі ви з гідністю будете виконувати почесний обов'язок громадянина України. Пам’ятайте, що ви маєте  здоровими і змужнілими повернутись додому, де на вас чекатимуть ваші рідні та друзі. Успіхів вам у службі і реалізації всіх задумів і мрій!

 

Настоятель церкви Покрови Божої Матері отець Миколай, який також був присутнім на урочистостях,   благословив юнаків на ратну службу,  побажавши відданості, мудрості та вірності військовій присязі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень