Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведено чергові навчання державних службовців зі знання антикорупційного законодавства

Дата: 21.05.2021 12:10
Кількість переглядів: 640

Фото без описуОднією з багатьох умов належного функціонування системи запобігання корупції є  використання превентивних антикорупційних заходів.

 

Так, в рамках виконання «Плану заходів запобігання корупції у Білоцерківській районній державній адміністрації на 2021 рік», були проведені чергові навчання зі знання антикорупційного законодавства для працівників управління соціального захисту населення райдержадміністрації.

 

Державні службовці розглянули категорію «конфлікт інтересів» та шляхи його врегулювання на прикладах, викладених в методичних рекомендаціях Національного агентства з питань запобігання корупції «Щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, дотримання обмежень щодо запобігання корупції».

 

Також було зосереджено увагу на обов’язковості дотримання додаткових заходів здійснення фінансового контролю, а саме: на своєчасному поданні повідомлень про відкриття суб’єктом декларування або членом його сім’ї валютного рахунка в установі банку-нерезидента та про суттєві зміни у майновому стані.   

 

Традиційно навчання завершилося підсумковим тестуванням, під час якого працівники закріпили отриманні знання, розглядаючи конкретні ситуації з виникнення конфлікту інтересів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень